3 Search results

For the term "сидни шелдон".

„Господар на играта” – Сидни Шелдон

Прво нешто кое морам да го кажам за книгава е тоа дека ако не го знаев авторот, никогаш немаше да помислам дека е Шелдон. Шелдон е познат по неговите паралелни раскажувања на повеќе приказни,...

Сидни Шелдон и неговите приказни кои те оставаат без сон

Читателка решив да го започнам со еден од првите странски автори со кои се запознав – Сидни Шелдон. Уште како дете ја „меркав“ неговата колекција во нашата домашна библиотека и си замислував дека кога...

Што кога ќе се заситите од некој писател?

Пред некој ден додека ги разгледував книгите во прозорчето за препораки на Goodreads, се фатив себеси како скролам покрај книги од одредени писатели, а во главата веднаш ги шкртам од листа. Па од таа...